Rockia ja rahaa kaikille

Oletko rock ‘n’ rollin suuri fani? Mikäli olet, tiedät takuuvarmasti, mitä rock ‘n’ roll tarkoittaa. Oletko haaveillut jo pitkästä aikaa, että voisit kokeilla kolikkopelejä, jossa taustalla soi lempi rock kappaleesi ja suosikkibändisi kuvat olisivat kolikkopelin taustana? Nyt se on mahdollista. Pelin pääteemana voi hyvinkin olla juuri sinun suosikkisi. Mikäli haluat vain kuunnella rockia ja rentoutua vähän villimmän tyylisen kolikkopelin parissa, mikään ei enää estä sinua, vaan alla olevasta listasta voit valita monesta vaihdoehdosta sinulle sopivan pelin.

Eniten rock-teemaiisia slotteja on valmistanut NetEnt, jonka trilogiasta löytyy jopa kolme sellaista kolikkopeliä, jossa soi rock-musiikki ja sen teemana on kolme eri bändiä.

Guns ‘n’ Roses

Tavallisesti pitäisi säästää parhaat palat viimeiseksi, mutta tämä slotti ansaitsee kunniapaikan listan nokassa. Tämä kauan odotettu kolikkopeli on tälläkin hetkellä hyvin monien suosikki, vaikka se ei ole aivan tämän päivän tuotos. Pelaajan avatessa tämän kauniin live-esityksen kuvan luovan slotin, taustalla alkaa soida Guns ‘n’ Roses-in yksi parhaista biiseistä: Sweet Child O ‘Mine. Slotissa olet itse paikan DJ ja voit valita useista kappaleista, jotka kaikki ovat tämän rock-bändin tuotosta. Näitä kappaleita ovat muun muuassa Welcome to The Jungle, Paradise City, ja ei saa unothaa November Rain -kappaletta. Ei ole ihme, että sinusta saattaa tuntua pelatessa siltä, kuin olisit suuren konserttilavan edessä.

Nyt monet saattavat miettiä, mikä tässä slotissa on niin erikoista hyvän musiikin ja kauniisti suunnitellun taustan ja tehosteiden lisäksi. Tässä kolikkopelissä yhdistyy monta upeaa bonusominaisuutta, joita pelaaja pääsee kokeilemaan. Ilmaiset pelikierrokset, kolikkojen voittomahdollisuus, pinottuja villi-symboleja, satunnainen kerroin. Kaikki edellä mainitut löytyvät tästä upeasta ja monipuolisesta pelistä. Ehkä tämänkin takia tämä slotti on NetEntin yksi kauneimmista ja suosituimmista pelijulkaisuista, jota kieltämättä kaikki kolikkopelien pelaajat rakastavat.

Jimi Hendrix

NetEntin rock-sarjan osana on Jim Hendrixin nettislotti, joka on pelaajille houkutteleva kolikkopeli jo pelkästään viehättävän grafiikkansa takia, sekä unohtamattomien biisien ja äänitehosteidensa takia. Tämä kolikkopeli on valmistettu Guns ‘n’ Rosesin aiemman suurien suosionosoituksien takia. Tämä on täydellinen sinulle, jos pidit Guns ‘n’ Roses -kolikkopelistä ja haluat kokeilla lisää samantyylisiä pelejä, joissa voittomahdollisuus on pilvissä ja taustamusiikki on rockia!

Motorhead

Guns ‘n’ Roses -kolikkopelin ja Jimi Hendrix -pelin jälkeen NetEnt päätti valmistaa vielä viimeisen rock teemaisen pelin, jotta trilogia olisi täydellinen. Monet pelaajat odottivat tätä slottia hyvin innokkaasti, sillä NetEnt tuli jo kuuluisaksi sen hyvien musiikkien sekä äänitehosteidensa takia. Sarjan viimeinen peli ei monien mielestä ollut mitenkään uudempi, kuin edelliset, vaan muistutti hyvin paljon Jimi Hendrixin kolikkopeliä, joten pelaajat päättelivät, ettei tämä slotti ollut uutuuksia täynnä, mutta sama hauskanpito ja kauniit taustat olivat paikallaan, joten kukaan ei pannut pahakseen tätä seikkaa.

Kiss

Sanoista kova rocki, heavy metal tai glam metal, mikä bändi tulee ihmiselle mieleen? Kukaan ei voi kieltää, etteikö Kiss olisi täydellinen valinta näille määritelmille, ja näin ollen myöskin kolikkopelin teemaksi. Kiss -kolikkopeli tarjoaa kaunista musiikkia sekä sopivan määrän voittoja rockin ystäville, jotka ovat innokkaita pelureita kolikkopelien suhteen. Tämän slotin julkaisijana on toiminut WMS, joka on vähemmän tunnettu kolikkopelien valmistaja, mutta se on takuuvarmaa, että tästä kolikkopelistä on tullut hitti rockin kannattajille.

Reels of Rock

Täydellinen kolikkopeli 60-luvun rock ‘n’ rollin faneille. Peli on nimittäin täynnä juuri sen tyylisillä symboleilla ja tutuilla kasvoilla.

Tämä slotti on ilmaisten kierrosten takia erittäin rakastettu ja suosittu pelaajien keskuudessa. Jos pelaaja pyörittelee rullia hyvin, saattaa hän saada 40 ilmasta pyöräytystä! Jos onnistuu saamaan tämän ominaisuuden, silloin tietää, että nyt on tulossa antoisa voitto.Reel Rockin Tour -bonusominaisuus ohjaa pelaajan toiselle näytölle, josta voi valita esineitä, jotka sitten klikkauksen jälkeen näyttävät, mitä voittoja pelaaja on valinnut sattumanvaraisesti. Mikäli pelaaja on tarpeeksi onnekas, hän saa viedä kotiin huikeat 2500 kolikon jackpotin!

Lopuksi

Tästä listasta voit valikoida parhaat rock teemaiset kolikkopelit tai vaikka kokeilla niitä kaikkia. Ne ovat todellakin kokeilemisen arvoiset, sillä pelaamisen nautinto, hyvä musiikki ja kaunis tausta ovat kerrassaan huikeita. Kokeile onneasi, sillä et tule pettymään!